Back to Question Center
0

Semalt paraqet mënyra të thjeshta për të tërhequr miliona ndjekës të Twitter

1 answers:

Nëse jeni serioz në marrjen e shumë pasuesve në Twitter, keni arritur vendin e duhur. Këtu, Artem Abgarian, Menaxheri i suksesshëm i suksesit të klientëve të Semalt , do të ju tregojë disa mënyra fantastike për të marrë gjithnjë e më shumë pasues të Twitter .

Artizanati i një biokimi bindës

Më shpesh, njerëzit do t'ju njohin nga biografia juaj dhe fotografia juaj e profilit. Kjo është arsyeja pse ju duhet të krijoni një bio tërheqës dhe bindës për të tërhequr gjithnjë e më shumë njerëz në profilin tuaj Twitter. Kutia jote e biografisë duhet t'i tregojë botës të gjitha gjërat themelore në lidhje me personalitetin, familjen dhe jetën tuaj profesionale. Këtu do të duhet të shkruani 160 karaktere dhe të përshkruani përshtypjelën tuaj. Përdorni shumë hapësira dhe mbuloni të gjitha bazat e jetës tuaj për të inkurajuar njerëzit që t'ju ndjekin.

Ngarko një fotografi të vërtetë të vetes

Nuk do të ishte gabim të thuhet se për llogari të reja nuk është e mundur të ngarkosh fotografi reale. Por, nëse llogaria jote është më e vjetër se gjashtë muaj, duhet të ngarkoni foton tuaj dhe të tregoni botën për personalitetin dhe pamjen tuaj. Njerëzit në Twitter tërheqin drejt profileve që kanë fotografi të angazhuara, kështu që kurrë nuk duhet të ngarkoni vetitë e çuditshme ose të mërzitshme, pasi mund të shkatërrojnë reputacionin tuaj të përgjithshëm.

Përgjigju Tweets Publikisht

Ju nuk duhet të ndjeheni i turpshëm për të diskutuar gjëra të rëndësishme në publik, në fakt, do të ishte mirë nëse ju përgjigjeni hapur në tweets dhe tag disa miq për t'u përfshirë në diskutime. Përgjigje tw tweeteve në publik, ju nuk mund të merrni shumë pasues dhe nuk mund të rrisni besueshmërinë në internet të sitit tuaj.Është e rëndësishme që të ndryshoni parametrat në llogarinë tuaj Twitter dhe të mbani biseda publike.Në të njëjtën kohë, nuk duhet të përdorni fjalë të lira apo budallaqe duke folur për diçka të rëndësishme me pasuesit tuaj. Le të shohë se çfarë mendoni apo thoni si tweete të rregullta.

Ndiqni ekspertët dhe si faqet e famshme

Ju duhet të konsideroni ekspertët e mëposhtëm në Twitter dhe si faqet e njohura. Etiketoni të tjerët sidomos të famshëm në postimet tuaja për të rritur numrin tuaj të pasuesve. Duke ndjekur njerëzit e duhur, mund të siguroheni se jeni duke u vënë re në internet dhe mund të filloni një diskutim për të rritur numrin e ndjekësve tuaj në Twitter.

Nuk ka asgjë për t'u shqetësuar nëse disa njerëz ju largojnë nga ju, por ju mund të merrni shumë pasues duke ndarë përmbajtje të angazhuara dhe duke diskutuar gjëra të mira në Twitter.

Duke ndihmuar njerëzit Online

Ju duhet të ndihmoni njerëzit në Twitter për të rritur numrin tuaj të pasuesve. Ndërveprojnë me të tjerët dhe përpiquni të mirën tuaj për të zgjidhur problemet e tyre; mbani gjithçka të angazhuar në biseda dhe bëni para në mediat sociale duke përdorur faqen tuaj dhe reklamat. Ndërsa punoni në internet, nëse shihni se dikush ka nevojë për ndihmën tuaj, ju duhet të jeni gati për t'i ndihmuar ata.

Konkluzioni

E fundit, por jo më e pakta, shpesh duhet tweet që njerëzit të tërheqin në llogarinë tuaj Twitter. Përmbajtja e përmbajtjeve të cilësisë dhe informative pothuajse çdo ditë, pasi kjo është mënyra e vetme për të marrë shumë pasues në Twitter brenda disa ditëve. Nuk ka nevojë të merrni pasues të rremë, pasi ata nuk do të merrni ju çanta të mira apo ndonjë biznes online Source .

November 29, 2017