Back to Question Center
0

Semalt: Përmbajtja SEO-Friendly Kjo do të bëjë Google Panda Love You!

1 answers:

Nëse kohët e fundit keni optimizuar një platformë dhe dëshironi të publikoni diçka, vini re se përmbajtja me cilësi të lartë dhe pa gabime mund të rrisë kredibilitetin tuaj në internet. Ju do të gjeneroni shumë trafik nga mediat sociale dhe Google nëse përmbajtja juaj është deri në shenjë.

Jack Miller, Menaxheri i suksesshëm i suksesit të konsumatorëve , beson se cilësia e përmbajtjes është fusha më e rëndësishme për t'u përqëndruar në qoftë se ju doni të shmangni dënimet e Google Panda dhe zvogëlimin. Për shkak se Panda është pjesë e algoritmit të vlerësimit të faqes në Google në vitin 2017.

Fokusimi në Përdoruesin:

Është e detyrueshme të fokusohemi tek përdoruesit kur bëhet fjalë për përmbajtjen dhe marketingun e mediave sociale. Në fund të fundit, njerëzit përpiqen të publikojnë dhe të promovojnë përmbajtje me cilësi të ulët, por ju duhet të përqëndroheni në botimin e artikujve kryesorë dhe unik. Në këtë drejtim, të gjithë webmasters dhe blogerët duhet të kuptojnë disa aspekte themelore se si të plotësojnë kërkesat e përmbajtjes web, sepse dera e suksesit mund të hapet vetëm kur ato nuk komprometojnë cilësinë e përmbajtjes.

Shkrimi i përmbajtjes miqësore me SEO është bërë një domosdoshmëri këto ditë, dhe teksti i faqeve tuaja web duhet të optimizohet duke përdorur fjalë kyçe dhe fraza të duhura.

Sa tekst duhet të shkruajmë?

Duhet të vendosni tekste relevante në faqe për një rang më të mirë në motor kërkimi Është e sigurt të thuhet se nuk ka sasi optimale të tekstit për artikull dhe ndryshon nga tema në temë, dua të them llojin e përmbajtjes që shkruani dhe temën do të përcaktojnë se sa fjalë duhet të shkruhen.Disa nga temat mund të mbulohen me 300-400 fjalë, ndërsa të tjerat kërkojnë që të shkruani deri në 2000-3000 fjalë.SERP gjithashtu do të përcaktojë se sa teksti kërkohet për një gradë më të mirë në rezultatet e motorëve të kërkimit Në vend që të përqendroheni në sasinë e tekstit të Përmbajtjes Kryesore (MC), fokusi juaj duhet të jetë në cilësinë e përmbajtjes dhe llojit të artikujve që i pëlqen më së shumti audienca juaj. sa fjalë duhet të shkruhen.Ndërkohë, disa faqe kanë renditje më të mirë edhe me 50 fjalë, ndërsa të tjerat duhet të bëjnë përshtypje Google me deri në 5000 fjalë.

John Mueller nga Google pohon se nuk ka numër minimal të fjalëve dhe fokusi i shkrimtarëve të përmbajtjes duhet të jetë në cilësi dhe jo sasi.

Sa fjalë mund të zgjedhim?

Gjithashtu varet nga disa gjëra, për shembull, duhet t'i kushtoni vëmendje kushteve të kreut të faqes suaj. Sigurohuni që nuk ka kopje dhe ngjit, dhe përmbajtja është në përputhje me standardet e Google. Në këtë situatë, do të jetë e lehtë për ju të zgjedhni përmbajtjen.

Shmangni plotësimin e fjalëve:

Mbushja e fjalëve është kundër Google dhe udhëzimeve të tjera të motorëve të kërkimit! Në vend që të mbushni kaq shumë fjalë kyçe dhe fraza, duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe për të siguruar përmbajtje të saktë dhe cilësore. Mbushja me fjalë kyçe është procesi i përsëritjes së fjalisë ose fraza të njëpasnjëshme në përmbajtjen tuaj. Ajo konsiderohet si një teknikë SEO e hat të zezë dhe është në kundërshtim me rregullat dhe rregulloret e Google.

Sinjali i parë "Përvoja e përdoruesit" që duhet të manipuloni është përmbajtja me cilësi të lartë dhe përdorimi minimal i fjalë kyçe. Ju duhet të lidhni përmbajtjen tuaj me vendndodhjen e faqes suaj, duke u siguruar që cilësia të mos kompromentohet me asnjë kosto pasi kjo është ajo që mund t'ju ndihmojë të mbijetoni në rezultatet e Google Source .

November 29, 2017