Back to Question Center
0

Semalt shpjegon se si të ketë sukses në SEO

1 answers:

Ndërsa po e lexoni këtë, search engine optimization (SEO) po evoluon. Ajo nuk ndalet në hapat e saj për askënd ose për ndonjë gjë. Ajo nuk do të 'ngrijë' për fundjavën dhe as nuk do të bëjë kështu këtë festë të ardhshme. Siç jeni në dijeni, qëllimi i motorrit të kërkimit është të vendosni faqet e internetit më relevante dhe informuese në faqen e parë të një kërkese kërkimi. Ryan Johnson, eksperti i Semalt , shpjegon se motorët e kërkimit përdorin algoritme që ndryshojnë rregullisht për të arritur këtë. Si i tillë, duhet të jeni gati për të mësuar diçka të re çdo ditë, në mënyrë që të mos mbeteni prapa.

Mos u çlodhni në dafinat

Pra, jeni duke qeshur me një buzëqeshje sepse nuk keni një, dy apo tre, por pesë faqet e internetit të rangut të lartë për fjalë kyçe më konkurruese në kamare e tyre? E pra, urime për arritjen tuaj. Kjo nuk është diçka e vogël. Çfarë duhet të bëjë një pronar i faqes për të ruajtur këtë renditje të mirë? Mos harroni se gjithçka që duhet është një përditësim i algoritmeve dhe gjithçka ndryshon. A janë faqet e internetit një dëshmi e ardhshme? A do të jeni të gatshëm të shqyrtoni sugjerimet e mëposhtme për të qëndruar në krye të lojës tuaj

Bëni pyetje

Çështja është, nëse nuk bëni pyetje të drejta atëherë nuk do të vazhdoni përpara kësaj loje për një kohë të gjatë. Zhdukur janë ditët kur SEO ishte thjesht një listë organike. Sot, po shqyrtohen edhe listat lokale, mediat sociale, videot dhe parametrat e tjerë.

Teste

Ndonëse është mirë të bëni pyetje siç është përshkruar më sipër, mos e mbani parasysh çdo grimë informacioni që ju është dhënë. Natyrisht, duhet të veçosh kashtë nga gruri. Është e qartë se duhet t'i provosh gjërat. Testoni të gjitha hipotezat. Nëse funksionon, është mirë, dhe nëse jo atëherë, kjo është një përvojë e mirë.

Jini të hapur ndaj sugjerimeve të reja

Çdo ekspert i SEO ka teknika rutinore që ai / ajo përdor në faqet e tyre të internetit. Vetëm imagjinoni, nëse do të ishit një master SEO, a do të shqyrtonit ndonjë gjë të sugjeruar për ju? Pra, ji i gatshëm të dëgjosh sugjerime dhe ide nga njerëzit rreth jush. Nëse nuk mund të mendoni jashtë kutisë atëherë më besoni, ju nuk do të largoheni.

Mos mbeteni prapa

Google, Bing, Yahoo dhe motorë të tjerë kërkimi po dalin me algoritme komplekse për të siguruar që asgjë, por më e mira të jetë prerja. Ndërsa gjërat zbulojnë, disa teknika SEO mund të bëhen të vjetra. A ju kujtohet ato ditë kur dikush do të përputhet me tekstin e përmbajtjes së tyre në sfondin e internetit? Pra, pyesni pyetjet e vështira, idetë testuese, jini të hapur dhe do të doni mënyrën se si gjërat mbarojnë Source .

November 29, 2017