Back to Question Center
0

Semalt: Udhëzuesi i Starter për mënyrën e krijimit të artikujve të menjëhershëm të Facebook për WordPress Plugin

1 answers:

Në vitin 2015, u lëshua një rishikim i artikujve të menjëhershëm. Pas disa muajsh ata u liruan në nivel global në Facebook. Sipas ekspertëve të Search Engine Optimization, artikujt e menjëhershëm varen plotësisht nga WordPress plugins. Këto artikuj të menjëhershëm krijohen në një mënyrë të tillë që postimet tuaja të plota të jenë në versione super optimale. Shtojca e WordPress është projektuar në mënyrë të tillë që artikujt e menjëhershëm të ngarkohen deri në dhjetë herë më të shpejtë në pajisjet mobile.

Ky udhëzues, i përcaktuar nga Jack Miller, Menaxheri i suksesshëm i suksesit të klientëve të Semalt , do të ndihmojë fillestarët dhe filluesit që presin me padurim aktivizimin e WordPress plugin e tyre.

Artikujt e menjëhershëm kanë një shpejtësi prej 0-300ms që lexuesi juaj do ta dojë. Nëpërmjet plugin WordPress, artikujt e menjëhershëm ngarkojnë një version minimal të versionit të faqes suaj. Kjo është për të arritur shpejtësinë e lartë. Kështu që ata nuk e ngarkojnë faqen tuaj të plotë. Është për këtë arsye që artikujt e menjëhershëm përmes shtojcave të WordPress mund të mos jenë për të gjithë.

Bizneset online varen tërësisht nga Search Engine Optimizimi për shikueshmëri të përmirësuar dhe nxitjen e angazhimit të përdoruesit. A jeni një pronar i faqes ose një konsulent marketingu që punon në përmirësimin e dukshmërisë së biznesit tuaj në platformat e mediave sociale si Facebook? Artikujt e menjëhershëm janë qëllimi përfundimtar për të marrë. Projektimi i artikujve tuaj mund të përfundojë duke ju fituar trafik të vërtetë, duke rritur angazhimin, dhe backlinks. Gjëja më e mirë për përdorimin e artikujve të menjëhershëm në Facebook është aspekti i pajtueshmërisë. Përveç dhënies së klientëve një shans për të vepruar me reklama, Artikujt e menjëhershëm janë gjithashtu në përputhje me programet e Google Analytics..

Merrni Facebook në Artikuj të menjëhershëm

Sipas një njoftimi të bërë nga Facebook Incorporation, Artikujt Instant nuk promovohen drejtpërdrejt në platformën Facebook. Megjithatë, artikujt promovohen dhe gjenerohen në mënyrë indirekte pasi ato çojnë në kthime të shtuara, aksione dhe trafik të gjeneruar. Si një person i biznesit online, patjetër do të vendosni të përdorni Facebook Instant Articles për WordPress.

Pro dhe kundër të Facebook Artikuj të menjëhershëm për WordPress

Artikuj të menjëhershëm përmes mbylljes së WordPress përfshin shumë përparësi sesa disavantazhet. Këto artikuj janë në përputhje me Google Analytics, një arsye kyçe që lejon pronarët e webfaqeve të përjashtojnë trafikun e falsifikuar. Artikuj të menjëhershëm përmes WordPress plugin është mobile friendly duke i lejuar përdoruesit të klikojnë përmes dhe të ndajnë lidhjet me lehtësi.

Sidoqoftë, këto artikuj nuk japin rezultate të suksesshme me fusha të personalizuara dhe me kod të shkurtër. Artikujt e menjëhershëm përmes shtojcave të WordPress janë shtënat më të mira për botuesit që kanë për qëllim goditjen e një numri të madh audiencash.

Këshilla se si të shtoni Facebook Instant Articles në WordPress Sites

  • Shkarkoni dhe instaloni Instant Articles për WordPress plugin në faqen tuaj te internetit. Për të instaluar plugin WordPress, kontrolloni në pultin e faqes suaj dhe konfiguroni cilësimet tuaja.
  • Gjeni dhe plotësoni ID-in tuaj të aplikacionit në faqen tuaj duke zgjedhur ikonën "Shto një faqe të re"
  • Plotësoni mesazhin tuaj të preferuar nën kategorinë 'Aplikacionet për faqe'.
  • Shkruani domenin e faqes suaj nën seksionin 'Na tregoni për faqen tuaj te internetit'.
  • Klikoni butonin 'Next' dhe kaloni pjesën tjetër të procedurës. Në këndin tuaj të sipërm të djathtë, zgjidhni dhe trokitni lehtë mbi ikonën 'Skip Quick Start' për të filluar.
  • Hapni konfigurimin tuaj të WordPress plugin dhe ngjitni vlerat e kopjuara nga pultu i faqes suaj të internetit.
  • Aktivizo shtojcën WP dhe përfundoje procesin.

Ngritja e angazhimit të përdoruesve dhe krijimi i të dhënave të duhura për biznesin tuaj online është një parakusht i domosdoshëm. Facebook është një nga platformat më të ranguara që ka përmirësuar dukshmërinë e përmbajtjes dhe duke rritur aksione dhe lidhje për bizneset B2B dhe B2C. Të diskutuara më lart do të ndihmojnë fillestarët dhe filluesit që presin me padurim të aktivizojnë plugin e WordPress-it Source .

November 29, 2017