Back to Question Center
0

Si mund të ndihmojë Twitter për të marrë më shumë klientë? - Semalt jep përgjigjen

1 answers:

Twitter mund të sjellë një faqe interneti shumë klientë. Për webmasters që merren me Social Media Marketing (SMM), ju mund të bëni shumë përpjekje që mund ose jo të mbajnë fruta. Andrew Dyhan, Menaxheri i suksesit të konsumatorëve , ofron të shqyrtojë mënyrat në vijim përmes të cilave Twitter mund të bëjë fushatën tuaj SEO të suksesshme:

Sigurohuni që fotografitë dhe videot të shfaqen. Kur kryejnë SEO, imazhet dhe përmbajtja video gjithashtu kontribuojnë si faktorë të renditjes. Në këtë rast, ka metoda të shumta përmes të cilave njerëzit ndërveprojnë me përmbajtjen tuaj. Për më tepër, fotografitë mund t'ju ndihmojnë të bëni UX të faqes suaj tërheqëse.

Gjeni rezultatet e duhura të kërkimit. Një analizë e saktë e metrikës së kërkimit mund ta sjellë faqen tuaj te internetit në paratë në të njëjtën kohë duke e bërë atë të gjenerojë një shumë parash. Mund të përdorni rezultatet e kërkimit për të bërë Twitter të sjellë klientë për webfaqen tuaj.

Përmbajtja e cilësisë dhe përmend. Ndonjëherë, njerëzit përmenden dhe komentet e preferuara. Në këtë rast, njerëzit mund të harrojnë ta përdorin këtë aspekt kur kryejnë SEO për një kompani. Mund të ketë fusha të tjera të blogut që sjellin shumë njerëz në faqen tuaj te internetit. Twitter mund t'ju ndihmojë të automatizoni këto detyra, si dhe t'i bëni këto elemente të punojnë së bashku.

Mbajeni gara. Marrja e lojërave në Twitter mund të ndihmojë njerëzit të sjellin shumë aspekte të krijimit të reklamave..Për më tepër, është e mundur që të angazhoni auditorin tuaj nëpërmjet Twitter pas. Twitter është një mjet i fuqishëm marketingu që çdo webmaster duhet të punësojë.

Përdorni një blog. Fuqia e një blogu mbizotëron ende në fushën e marketingut në internet. Përdorimi i një blog autoritar mund t'i bëjë njerëzit të ndjeshëm ndaj informacionit që po përpiqen të përcjellin, si dhe të bëjnë rregullimet e nevojshme për të bërë suksesin e fushatës suaj të reklamës. Ju mund ta lidhni blogun tuaj me Twitter për përfitimet maksimale.

Përgjigjuni auditorit të duhur. Në Twitter, shumë njerëz mund të komentojnë tweetet tuaja për arsye të ndryshme. Ju mund t'i largoni këta njerëz duke injoruar komentet e njerëzve që nuk janë gati të jenë klientët tuaj. Për më tepër, një blog mund të jetë në gjendje të sjellë pasuesit tuaj në Twitter në qendër të vëmendjes të individëve që janë të gatshëm të konvertohen tek klientët.

Retweet në mënyrë efikase. Retweeting duket të jetë pjesa më e lehtë e përdorimit të Twitter për të komentuar. Njerëzit retweet tweets nga llogari të tjera për të bërë pasuesit e tyre të shohin atë informacion të veçantë. Për përdoruesit që dëshirojnë të bëjnë rregullimet e nevojshme për fushatat e tyre të reklamave, është thelbësore që të retweet përmbajtjen nga një burim i besueshëm, për ta bërë të gjithë procesin unik.

Konkluzioni

Aktualisht, gjithnjë e më shumë njerëz kanë tendencë të përdorin Twitter për të përcjellë SEO të rëndësishme dhe detyra të marketingut të përmbajtjes . Në raste të tjera, njerëzit përdorin procesin e reklamimit për të arritur miliona klientë në të gjithë globin. Shumica e të cilave ndihmojnë në ekzekutimin e fushatave të mëdha ad. Ka metoda të tjera që ndihmojnë webmasters në arritjen e audiencës së tyre të synuar. Ju mund ta përdorni këtë udhëzues për të bërë fushatën SEO ose SMM të suksesshme. Për më tepër, Twitter mund të ndihmojë reklamat tuaja të gjenerojnë shumë klientë në faqen tuaj të internetit Source .

November 29, 2017