Back to Question Center
0

Zbulimi i trafikut bot me këshilla të semalit

1 answers:

Nuk do të ishte gabim të thuhet se automatizimi ka ndihmuar shumë biznese të veprojnë në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt në internet. Ata janë një mënyrë e sigurt dhe e lehtë për të parandaluar aktivitetet mashtruese në masë të madhe dhe mund t'ju ndihmojnë të rrisni fitimet tuaja. Scam kryhet në një numër mënyrash dhe nëpërmjet lidhjeve filiale. Trafiku Bot gjenerohet në lidhjet shoqëruese, e cila është e mirë për asgjë dhe nuk mund t'ju garantojë rezultatet e dëshiruara.

Alexander Peresunko, Menaxheri i suksesit të konsumatorëve , thotë se sot është bërë e nevojshme që të gjithë biznesmenët të identifikojnë, analizojnë, vlerësojnë dhe të heqin qafe trafikun e rremë botëror. Nëse keni disa programe shoqëruese dhe reklamues që dëshirojnë trafik të vërtetë njerëzor, atëherë bëhet e domosdoshme që ju të heqni qafe trafikun e rreme dhe botët, duke u siguruar klientëve tuaj vetëm trafik të ligjshëm dhe të vërtetë. Nëse ju nuk e bëni këtë, atëherë bots shpejt do të shqyej paratë nga faqet e internetit tuaj, duke kthyer asgjë, por keqardhje. Detyra të ndryshme mund të realizohen nëse vizitorët tuaj nuk vijnë nga programe të automatizuara ose bots. Bëni ato autentike dhe të ligjshme pasi kjo është mënyra e vetme që ju mund të fitoni besimin e klientëve tuaj. Më lejoni këtu t'ju them se botët e rreme dhe trafiku me cilësi të ulët nuk mund të gjenerojnë ndonjë shitje apo udhëheqje për biznesin tuaj. Kjo është për shkak se shkalla e fryrjes me ta është shumë e lartë dhe ata kurrë nuk mund të përfitojnë nga pronarët e faqeve të internetit.

Shkurtimisht, është e detyrueshme që të gjithë ne të marrim trafik të mirëfilltë dhe të parandalojmë ardhjen e botëve. Marketing Affiliate ka qenë rreth e rrotull për vite dhe është rritur me kalimin e kohës. Ekzistojnë shqetësime në lidhje me aktivitetet mashtruese dhe taktikat e hidhura të përdorura nga bashkëpunëtorët, duke hequr paratë nga reklamuesit. Nëse jeni serioz në marrjen e biznesit tuaj në nivelin e ardhshëm, nuk duhet të merrni paratë nga reklamuesit tuaj në bazë të botëve tuaj dhe trafikut të falsifikuar. Të gjithë përdoruesit duhet të përpiqen të gjenerojnë shitje të vërteta dhe të ndalojnë duke u mbështetur në vizita jo të vërteta. Dërgimi i trafikut të rremë në faqet e uebit ose në lidhjet e filialit nuk do të merrni ndonjë shitje. Në vend të kësaj, ajo mund të prishë pamjen e përgjithshme të faqes suaj të internetit. Nëse Google Analytics tregon botsin dhe trafikun e rremë si të vërtetë, është koha për të bllokuar ato adresa IP sa më shpejt të jetë e mundur. Filialet mashtruese blejnë trafik nga faqet e internetit të ndryshme duke paguar vetëm pak dollarë dhe bombardojnë faqet dhe lidhjet e shoqëruara me shumë përshtypje dhe vizita që nuk mund të konvertohen kurrë në shitje.

Bots të ndryshme dhe mjetet janë në dispozicion për gjenerimin e trafikut të rreme. Ky trafik dhe këto vizita nuk mund të gjenerojnë pikëpamje reale njerëzore në faqen tuaj te internetit. Ato krijohen përmes programeve të botëve të cilat i freskojnë faqet çdo minutë. Kështu, është e rëndësishme për të zbuluar bots dhe për të hequr qafe tyre. Pothuajse të gjithë marketerët e degëve përdorin këto bots vetëm për të marrë shumë trafik në faqet e tyre të internetit, por ata kurrë nuk mund të marrin ndonjë shitje dhe prishin reputacionin e tyre në internet për shkak të këtyre aktiviteteve mashtruese. Ju duhet të konsultoheni me një ekspert të IT-së në lidhje me këtë çështje dhe si të shpëtoj prej tij Source .

November 29, 2017